Dificem bestaat één jaar!

Vandaag, precies één jaar geleden, om 11:50 uur liep ik de Kamer van Koophandel binnen. Ik kwam hier om Dificem in te schrijven en te beginnen aan mijn ondernemerschap avontuur. Na een kort gesprek en het beantwoorden van een paar vragen, werd mij de hand geschud (toen kon het nog 😁). Dificem was officieel ingeschreven en ik kon aan de slag.

Vandaag zijn we precies één jaar later en ben ik nog altijd een trotse eigenaar. Na een veelbewogen jaar met een wereldwijde pandemie, een aantal dompers en talrijke wijze lessen kan ik met trots zeggen dat ik het eerste jaar heb overleefd.

Ondanks de onzekerheden en tegenvallers ben ik onwijs blij met de stap die ik vorig jaar heb gezet. Ik heb enorm veel mogen leren en ik heb veel inspirerende mensen ontmoet. Ik heb me flink ontwikkeld en daar ben ik heel dankbaar voor.

Bedankt

Het afgelopen jaar heb ik enorm veel mooie kansen voorgeschoteld gekregen. Ik heb altijd geprobeerd deze met beide handen aan te pakken. Ik heb veel inspirerende mensen mogen ontmoeten en geholpen met hun online marketing. Daarnaast heb ik mijn bestaande relaties op een hele andere manier leren kennen. Veel van mijn goede vrienden zijn heel belangrijk voor mij geweest en hebben me het afgelopen jaar op een positieve manier weten te helpen.

Vandaag wil ik vooral deze mensen bedanken. Zonder hen had het afgelopen jaar er voor mij heel anders uitgezien. Ik ben daarom heel blij dat ik jullie heb mogen ontmoeten en samen met jullie heb mogen werken. Enorm bedankt daarvoor!

5 Tips voor een Beginnend Ondernemer

5 Tips voor een Beginnend Ondernemer

Toen ik startte met mijn eerste eigen onderneming zat ik vol energie. Het was mijn droom een succesvol bedrijf op te zetten. Ondanks dat de weg nog lang was had ik de eerste stap gezet. Mijn ondernemers reis was begonnen. Trots als ik was op mijn naam, logo en de...

Hoe wij het Studiekeuze Probleem Oplossen

Hoe wij het Studiekeuze Probleem Oplossen

Bijna iedere Nederlander gaat vroeg of laat in aanraking komen met het coronavirus. Misschien niet direct met het virus zelf maar economisch gaat toch bijna iedereen gevolgen merken. Verschillende sectoren worden gigantisch getroffen. Het onderwijs is er daar één van....

Het Beste van Netflix

Het Beste van Netflix

Netflix is een enorm uniek en succesvol bedrijf. Hun concept is enorm effectief en het is langzaam de traditionele televisie aan het vervangen. Regelmatig kijk ik wel eens een film op Netflix. Enorm tof vind ik dat. Ondanks de vele onzin die Netflix te bieden heeft,...